Privacy policy

Top-fotoalbum neemt uw privacy zeer serieus. Het onderstaande zet uiteen hoe wij binnen de website van Top-fotoalbum met persoonlijke informatie omgaan.

Alle gegevens die door Top-fotoalbum worden verzameld, zullen strikt vertrouwelijk bewaard worden en zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een of andere manier worden openbaar gemaakt.

De informatie die u aan Top-fotoalbum geeft, zal met de grootst mogelijke zorg behandeld worden. Het doel van het registreren van persoonsgegevens door Top-fotoalbum is het op maat kunnen leveren van redactionele en commerciƫle informatie aan onze bezoekers.

Bij elk bezoek aan onze website herkent onze webserver automatisch IP-adressen. Dit gebruiken wij voor de verwerking van problemen met onze server en voor de administratie van onze site. Het IP-adres wordt tevens gebruikt voor statistische doeleinden, zoals het vaststellen van het aantal bezoeken aan onze website.

In uitzonderingsgevallen deelt Top-fotoalbum informatie met nauwkeurig gekozen partners om beter aan uw wensen te kunnen voldoen. U zult daarvan altijd op de hoogte worden gebracht.

This is the default dialog which is useful for displaying information. The dialog window can be moved, resized and closed with the "x" icon.

fotoalbum maken fotoalbum maken fotoalbum maken fotoalbum maken fotoboek maken fotoboek maken fotoboek maken fotoboek maken fotoboek maken