Top-fotoalbum op RTL4 en RTL5!

Zondag 29 septemberj.l. was Top-fotoalbum op RTL4 in het programma 'LifestyleXperience'. Op zaterdag 5 oktober om 15.10 uur werd het programma herhaald op RTL5.

Gratis Photo Service app voor iPhone en iPad

Heeft u een iPhone of iPad? Download dan gratis de Photo Service app in de Apple Store. Met deze app heeft u een legio aan mogelijkheden. Zo kunt u uw orders bekijken en de status van uw orders inzien. Ook kunt u aangemaakte fotoprojecten bekijken, deze projecten bewerken, er foto’s aan toevoegen of ze delen op Facebook.

Vooral het sharen van bijvoorbeeld een fotoboek is een bijzonder handige feature. Laat uw vrienden of familie via uw iPad of iPhone zien hoe uw vakantie is geweest door ze alvast een sneak preview te geven van het fotoboek. Heeft u net een foto op canvas of plexiglas aangemaakt in onze online bestelsoftware? Laat het kunstwerk via uw iPad of iPhone goedkeuren door vrienden of bekenden voordat u de bestelling plaatst.

Via deze Photo Service app heeft u uw fotoprojecten altijd bij de hand. Maak een account aan in onze online bestelsoftware, maak een project aan, download vervolgens de gratis app en laat u verrassen door de mogelijkheden. In de nabije toekomst zal de app nog meer functionaliteiten krijgen en kunt u bijvoorbeeld ook bestellingen plaatsen via de app. Hou onze website in de gaten, we houden u op de hoogte!

Nieuwe producten via nieuwe software

NIEUWE FOTOPRODUCTEN

Het assortiment van Top-fotoalbum en Top-canvasfoto is uitgebreid met tientallen producten. Van kleding en tassen met eigen foto’s, afbeeldingen en tekst erop tot gepersonaliseerde iPad covers, drinkglazen, kalenders en wenskaarten. Ook nieuw in ons assortiment zijn de fotoafdrukken op allerhande formaten. Ons aanbod is flink uitgebreid en elk product is even origineel. Bent u op zoek naar een uniek cadeau? Kijk dan eens rond op onze website, kies een leuk gadget en customize deze met uw eigen foto’s. Niet alleen leuk om cadeau te geven, maar zeker ook om te krijgen. En… altijd bijzonder!

Nieuwe gebruiksvriendelijke ontwerp-/bestelsoftware

Niet alleen ons productaanbod is veranderd, ook de bestelsoftware is volledig vernieuwd. De software is zeer gebruiksvriendelijk. Eenvoudig en snel, maar vol met mogelijkheden. Bij een nieuw productaanbod en nieuwe software hoort natuurlijk ook een nieuwe website. Hier wordt hard aan gewerkt. Tot die tijd vindt u ons productaanbod en de nieuwe bestelsoftware hier. De oude software is ook nog te gebruiken.

PROBEER HIER!

Zó veel voordelen

Vraagt u zich af waarom we gekozen hebben voor nieuwe bestelsoftware? Natuurlijk niet in de laatste plaats omdat we van vernieuwing houden en ons productaanbod enorm uitgebreid is. Er zijn echter nog heel veel meer voordelen voor u te noemen. Enkele voorbeelden:

 • Online software. U kunt overal en altijd aan uw fotoprojecten werken. Of het nu een fotoboek of fotomok betreft. Het enige dat u nodig heeft is een willekeurige computer met internetverbinding. De software is altijd up to date, u hoeft nooit meer software of updates te downloaden.
 • Snelle start. U kunt starten met de ontwerp-/bestelsoftware zonder iets te hoeven downloaden of u vooraf te hoeven registreren.
 • Social media foto’s. De nieuwe software maakt het mogelijk om foto’s van Facebook, Instagram en andere social media te gebruiken in uw fotoprojecten.
 • Delen met anderen. Ook kunt u een aangemaakt fotoalbum eenvoudig delen met uw vrienden en bekenden via social media. Heel handig en erg leuk.
 • Diverse bestelling. Ons aanbod is niet alleen flink verruimd, met de nieuwe software is het mogelijk geworden om diverse producten ineens te bestellen.
 • Beste online software. We hebben gekozen voor het beste online softwarepakket, met de meeste (creatieve) functies en gebruiksgemak.
 • Snel ontwerpen. De nieuwe software maakt het mogelijk om de pagina’s van uw fotoboek een thema te geven. Het ontwerp van het fotoboek wordt dan volledig aangepast aan dit thema. Ook andere fotoproducten maakt u snel persoonlijk door de vele creatieve mogelijkheden.
 • Creatief met kleur. U heeft de keuze uit alle kleuren van de regenboog voor de pagina’s van uw fotoboek. Maak de kleur precies naar wens.
 • Nieuwe fotoalbums. Naast nieuwe fotoproducten, kunt u via de nieuwe software ook nieuwe soorten fotoboeken bestellen met veel verschillende covers zoals leer, linnen en suède.
 • Uitbreiding omvang. De softcover en hardcover fotoboeken (zonder layflat binding) kunnen nu uitgebreid worden tot 120 pagina’s in plaats van de voorheen maximale 74.
 • Eenvoudig bestellen. Het bestellen van één of meer fotoproducten was nog nooit zo snel en eenvoudig en het betalen nog nooit zo veilig.

 

Print:

This is the default dialog which is useful for displaying information. The dialog window can be moved, resized and closed with the "x" icon.

fotoalbum maken fotoalbum maken fotoalbum maken fotoalbum maken fotoboek maken fotoboek maken fotoboek maken fotoboek maken fotoboek maken