Awards & reviews

Beste Koop | Februari 2013 | Consumentenbond 
In februari 2013 zijn wij wederom door de Consumentenbond uitgeroepen als Beste Koop. In deze door de Consumentenbond uitgevoerde fotoboekentest werden 22 fotoboeken van verschillende aanbieders vergeleken op o.a. prijs, afdrukkwaliteit, boekkwaliteit, levertijd en het gebruikersgemak van de software. Op basis van de testresultaten is Top-Fotoalbum door de Consumentenbond uitgeroepen als Beste Koop Februari 2013 voor fotoboeken. Dit houdt in dat u bij ons de beste kwaliteit voor de beste prijs krijgt.


Beste Koo| Juli 2012 | Consumentenbond
In juli 2012 zijn wij door de Consumentenbond uitgeroepen als Beste Koop. In deze door de Consumentenbond uitgevoerde fotoboekentest werden 22 fotoboeken van verschillende aanbieders vergeleken op o.a. prijs, afdrukkwaliteit, boekkwaliteit, levertijd en het gebruikersgemak van de software. Op basis van de testresultaten is Top-Fotoalbum door de Consumentenbond uitgeroepen als Beste Koop Juli 2012 voor fotoboeken. Dit houdt in dat u bij ons de beste kwaliteit voor de beste prijs krijgt. Enkele reacties:

  • "Het binnenwerk heeft een goede afdrukkwaliteit. De foto's zijn mooi afgedrukt en hebben natuurlijke kleuren. De afdrukkwaliteit van de kaft is ruim voldoende..."
  • "De pagina's zijn stevig en vallen mooi plat open en panorama's lopen ononderbroken door van de linker- naar de rechterpagina..."
  • "Foto's in de verhouding 3:2 kunnen precies beeldvullend op de pagina's geplaatst worden..."
  • "Het plaatsen van panoramafoto's gaat zeer goed..."
  • "Er zijn zeer uitgebreide mogelijkheden voor het uitlijnen van foto's, zoals een raster en hulplijnen. Dat is erg prettig voor mensen die graag precies werken..."
  • "De bestelde testfotoboeken werden snel geleverd, in gemiddeld 3 werkdagen..."

Zilveren keurmerk | Augustus 2013 | eKomi
Top-fotoalbum heeft in de zomer van 2013 het zilveren eKomi keurmerk ontvangen. Na 1.863 klantenbeoordelingen heeft Top-fotoalbum een gemiddelde score van9,2/10 behaald. Het zilveren eKomi keurmerk is voor bedrijven die een score halen tussen 8,8 en 9,5. 'Zeer Goed Award' | Juni 2012 | Digifoto Starter Fotoboekentest
In juni 2012 voerde Nederlands fotomagazine Digifoto Starter een fotoboekentest uit en waardeerde Top-fotoalbum met de 'Zeer Goed' award, waarmee wij als beste uit de test kwamen.

"Top-Fotoalbum plakt dikke fotovellen op elkaar en dat levert dikke pagina's op met erg goede drukkwaliteit. Dankzij de lay-flat binding is het fop-Fotoalbum echt een aanrader als je brede panoramafoto's wilt afdrukken."

 


Winnaar Fotoboeken Test | Oktober 2011 | Zoom.nl
Nadat we in september al door Fotogidsje werden uitgeroepen tot winnaar van de fotoboeken test 2011, riep tevens Nederlands bekendste fotomagazine Zoom.nl Top-fotoalbum uit als winnaar van de door Zoom.nl uitgevoerde fotoboeken test 2011. Zoom.nl vergeleek 30 aanbieders van fotoboeken en testte onder andere op kwaliteit, levertijd, gemak, service en prijs. Op al deze punten scoorden wij het beste werd Top-Fotoalbum uiteroepen als winnaar van de fotoboeken test 2011.

"Van de dertig geteste albums vallen met name de vlakliggende albums van Top-fotoalbum en Profotonet op. Beide zijn op dik fotopapier belicht en niet gedrukt en tonen mede daardoor de foto's erg goed, waarbij het album van Top-fotoalbum ook nog eens aantrekkelijk is geprijsd. Zelfs in vergelijking met alle andere albums komt Top-fotoalbum op de zevende positie wat betreft de prijs. Hoewel deze twee verschillende afdrukprocessen niet eerlijk te vergelijken zijn, biedt Top-fotoalbum deze kwaliteit wel aan voor een prijs waarvoor alle andere aanbieders nog 'printen' op standaard papier. Hierdoor komt Top-fotoalbum als winnaar uit de bus."


Winnaar Fotoboeken Test | September 2011 | Fotoprijzen.com (Fotogidsje.nl)
Door de onafhankelijke vergelijkingssite Fotogidsje.nl zijn wij uitgeroepen als best geteste aanbieder van fotoboeken.

"Van alle geteste boeken heeft Top-Fotoalbum dus bij uitstek de beste prijs/kwaliteitsverhouding en is dé aanrader als fotoalbum op echt fotopapier."


 


Kwaliteitstesten 
Top-fotoalbum staat hiernaast op diverse vergelijk-, test- en onderzoekswebsites vermeld en komt overal als één van de besten uit de test. Een kleine greep:
Top-fotoalbum op SBS6

Onlangs is Top-fotoalbum te zien geweest op SBS6 om u zo een 'kijkje te geven in onze keuken'. Gedurende deze uitzending krijgt u een goed beeld van de manier waarop wij onze fotoboeken ontwikkelen op écht fotopapier. Tevens krijgt u hierbij een goed beeld van de professionele organisatie achter Top-Fotoalbum.

Top-fotoalbum op RTL4 en RTL5
Zondag 29 september a.s. om 14.20 uur komt Top-fotoalbum op RTL4 in het programma 'LifestyleXperience'. Op zaterdag 5 oktober om 15.10 uur wordt het programma herhaald op RTL5. Spannende, innovatieve, luxueuze en trendy topics: LifestyleXperience is hét actuele programma dat altijd out of the box denkt. Kijkt u ook? 

Print:

This is the default dialog which is useful for displaying information. The dialog window can be moved, resized and closed with the "x" icon.

fotoalbum maken fotoalbum maken fotoalbum maken fotoalbum maken fotoboek maken fotoboek maken fotoboek maken fotoboek maken fotoboek maken