Top-kwaliteit fotoboeken en overige fotoproducten

Top-fotoalbum doet haar naam eer aan. Al onze fotoproducten zijn van Top-kwaliteit. Onze fotoboeken zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten, van eenvoudig tot zeer luxueus. Welk type fotoalbum u ook kiest, de fotoboeken hebben gegarandeerd de best mogelijke kwaliteit door de gebruikte materialen, machines en technieken. En dat ziet u!

Ook alle overige fotoproducten zoals muurdecoratie, fotogadgets en fotokalenders voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Wij garanderen dat uw foto op de mooiste en best mogelijke wijze op het product geprint wordt, waardoor de kleurweergave optimaal is en het eindproduct zo lang mogelijk mooi blijft.

Kwaliteitskenmerken van Top-fotoalbum op een rij:


Top-fotopapier

Wij gebruiken echt fotopapier (Fuji) om uw foto's op af te drukken. Hierdoor komen de foto's vele malen beter tot hun recht dan bij het gebruik van standaard papier.

 Topfotoboeken op echt fotopapier van Top-fotoalbum

Topfotoboeken op echt fotopapier van Top-fotoalbumTop-binding, dankzij lay-flat techniek

De speciale vlakke binding van onze fotoalbums voorkomt dat het fotoalbum kromt bij het openen. Mede hierdoor worden panoramafoto's mooi over twee bladzijdes weergegeven zonder die storende kromming in het midden. Zie de afbeeldingen hieronder om een impressie te krijgen van de speciale lay-flatbinding.

Topfotoboeken met lay-flatbinding van Top-fotoalbum


Top-kleurweergave

Bij normale printers ontstaan kleuren door verschillend gekleurde puntjes dicht op elkaar te zetten. Bij onze afdrukken op fotopapier is dit echter niet het geval en worden de echte kleuren gebruikt. Onze foto's worden niet geprint maar via een unieke belichtingstechniek op het fotopapier aangebracht. Zie het voorbeeld hieronder.


Topfotoboeken met ultieme kleurweergave van Top-fotoalbum


Top-kleurenspectrum

Onze foto's hebben een breder kleurenspectrum dan foto’s die geprint worden met een conventionele printer. Dit spectrum kan oplopen tot zo'n 16,7 miljoen kleuren. Uw camera gebruikt het RGB kleurenspectrum bij het maken van foto's. Bij onze afdrukken wordt gebruik gemaakt van sRGB wat een groot kleurenspectrum garandeert. Normale printers doen dit niet, wat leidt tot verlies van kwaliteit.

Topfotoboeken met breder kleurenspectrum van Top-fotoalbum


Top-houdbaarheid

Onze fotoboeken gaan gegarandeerd een leven lang mee. Dit komt door de kwaliteit van het papier en de speciale beschermlaag die aangebracht is op de foto's. Deze beschermlaag beschermt de foto's tegen UV-stralen en bijvoorbeeld storende vingervlekken. 

Topfotoboeken met de beste houdbaarheid van Top-fotoalbum


Print:

This is the default dialog which is useful for displaying information. The dialog window can be moved, resized and closed with the "x" icon.

fotoalbum maken fotoalbum maken fotoalbum maken fotoalbum maken fotoboek maken fotoboek maken fotoboek maken fotoboek maken fotoboek maken