Inspiratie - fotowenskaarten

 

Inspiratie voor kerst wenskaarten van Top-fotoalbumLicht de donkere dagen voor Kerst op met een originele fotokaart

Een kaartje op uw deurmat… Als kind was het al een feest, en stiekem is het dat als volwassene nog steeds. Alleen, wie stuurt er anno 2014 nog een echt kaartje? Nog wel het beste voorbeeld zijn de kerstkaarten. In de tijd van Facebook en Twitter is een ‘kaart’ snel verstuurd. “Fijne feestdagen voor jullie allemaal!” De social media berichten met deze inhoud zijn niet te tellen. Ook de digitale wenskaarten zijn populair (want: 30 e-mailadressen in één keer bereikt!). De schrijver denkt aan zijn sociale plicht te hebben voldaan, de ontvanger wordt er echter niet gelukkig van. En dat was toch juist het idee van een kerstkaart?  

Inspiratie voor wenskaarten van Top-fotoalbum

De gekleurde enveloppen op de deurmat, met elk jaar weer een andere kerstzegel, de spanning bij het openscheuren van de envelop, de verrassing bij het zien van het ontwerp en lezen van de persoonlijke boodschap…“Ahhh een kaartje van Henk van Toos!”, “Kim en Frans, wat leuk, daar hebben we lang niets van gehoord!” en “Ohjee, familie Beek, daar hebben hebben wij geen kaart heen gestuurd!”.

De ervaring leert dat kerstkaarten alleen maar leuk zijn om te krijgen (en om te versturen) als er moeite voor gedaan is. Een standaard pakketje warenhuiskerstkaarten (20 identieke kaarten met identieke boodschap erop  voor heel weinig geld), waarop de afzenders slechts zijn naam heeft gekrabbeld, daar is weinig plezier aan te beleven. Top-fotoalbum wil het plezier in papieren post weer terug brengen. Daarom bieden wij vanaf dit jaar wenskaarten aan in ons assortiment fotoproducten. Persoonlijke wenskaarten die u naar uw eigen smaak maakt door foto's, afbeeldingen en tekst toe te voegen. En dat vraagt om enige creativiteit!

Inspiratie voor wenskaarten van Top-fotoalbumHeeft u er al eens aan gedacht om uw hond op ski’s te zetten bijvoorbeeld? Of uw babydochter in een zelfgemaakte kerststal te leggen? Of wat dacht u van een gezellig plaatje van uw gezin met een kerstmuts op en een glas glühwein in de hand? De ideeën zijn ontelbaar en de mogelijkheden van onze software eindeloos. Maak uw eigen (kerst)kaart; kies uw eigen type en formaat kaart en begin met ontwerpen. Top-fotoalbum weet zeker dat de ontvanger uw kerstkaart zal waarderen… Een lichtpuntje tijdens de donkere dagen voor Kerst! 

Begin nu aan uw kerstkaart

This is the default dialog which is useful for displaying information. The dialog window can be moved, resized and closed with the "x" icon.

fotoalbum maken fotoalbum maken fotoalbum maken fotoalbum maken fotoboek maken fotoboek maken fotoboek maken fotoboek maken fotoboek maken